DigiTips

Slim, leuk én veilig online

Digitale tips voor jou

We brengen met z’n allen steeds meer tijd door in de digitale wereld. Om informatie te zoeken, het nieuws te lezen, games te spelen, door onze social media te scrollen, liefde te vinden, aankopen te doen en nog veel meer. Wij helpen je graag op weg om de online wereld op een slimme, leuke en veilige manier iets beter te leren kennen.

Handige tips

Elke maand vullen we deze pagina aan met een handige tip over het gebruik van online apps, tools, zoekmachines, alternatieven voor bestaande Big Tech en overige (boeken)tips. Wil jij meer te weten komen over onderwerpen als online privacy, veilig online bankieren, het opschonen van jouw apparaten en wil je graag tips ontvangen voor leuke, informatieve en laagdrempelige apps om creatief mee aan de slag te gaan? Houd dan deze pagina in de gaten of meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Nieuwsbrief


DigiTips


De bibliotheek: meer dan alleen boeken

Heb je de smaak te pakken? Er zijn nog veel meer manieren om je digitale vaardigheden te vergroten. Als lid van de bibliotheek heb je gratis toegang tot ruim 160 uiteenlopende cursussen en trainingen. Een groot deel van deze cursussen is gericht op het verbeteren van jouw digitale vaardigheden. Volg bijvoorbeeld de cursus ‘Veilig online op je smartphone’, 'informatiebeveiliging' of 'Excel compleet'.

Nieuwsgierig? Bekijk hier snel ons aanbod.


  Boekentips

Altijd op de hoogte

Op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen in jouw bibliotheek? In de nieuwsbrief staan ook boeken- en activiteitentips

Als lid kun je meer

Kies uit een groot aantal boeken, e-books, luisterboeken, cursussen, activiteiten en meer. Als lid kun je volop lezen, leren en lenen.

Volg ons!

Via onze social media kanalen volg je wat er allemaal gebeurt in de bieb.