De Bibliotheek Wise app

Regel jouw bibliotheekzaken waar en wanneer je dat wilt!

Via smartphone of tablet toegang tot de Bibliotheek

Met je smartphone, tablet of iPod kun je eenvoudig je Bibliotheekzaken regelen. Met de Bibliotheek-Wise-app heb je direct toegang tot je Bibliotheek. Download de app, voer je gegevens in en je kunt aan de slag: de catalogus bekijken, reserveren of verlengen.

Functies van de app

Wat heb ik thuis / verlengen: Je kunt in één oogopslag zien wat je thuis hebt en wanneer dit weer ingeleverd moet worden. Ook kun je direct verlengen.

Zoeken in de catalogus: Je kunt zoeken op: titel, auteur, onderwerp, woorden, series, jeugdboeken, etc. Je kunt ook direct reserveren of titels aan een verlanglijst toevoegen. (LET OP: De verlanglijst is alleen te gebruiken in de app, niet op onze website).

Aanwinsten, leesadvies, ratings: Lastig om te kiezen? Met aanwinstenoverzichten, (persoonlijke) lees- en luisteradviezen zie je wat anderen ervan vonden.

Gegevens beheren: onder 'Mijn gegevens' kun je je account beheren.

Reserveringen ophalen: De inbox functioneert niet binnen de bibliotheken in onze provincie. Je ontvangt van ons berichten via e-mail of post, al naar gelang je dat ingesteld hebt in Mijn Menu.

 Materialen gratis verlengen

Voor het verlengen van boeken en ander materiaal hoef je niet naar de bibliotheek te komen. Log in op Mijn Menu op onze website of open de Wise app en ga naar Wat heb ik thuis? Hier kun je zelf aangeven wat je wilt verlengen. Kan materiaal niet verlengd worden? Dan staat dat aangegeven. De nieuwe uitleentermijn gaat in op de dag dat je verlengt. 

Gratis verlengen voor anderen

Wil je materiaal verlengen voor bijvoorbeeld andere gezinsleden? Dat kan door het aanmaken van machtigingen. Hiervoor ga je naar je persoonlijke pagina op de website van de bibliotheek of naar de Wise app. Onder relaties kun je nieuwe relaties toevoegen en machtigen voor zijn of haar abonnement.

Voorwaarden

Voor het verlengen van geleend materiaal gelden de volgende voorwaarden:

  • Geleend materiaal kun je maximaal 2 keer verlengen.
  • Materialen die door anderen gereserveerd zijn, kun je niet verlengen.


Altijd op de hoogte

Op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen in jouw bibliotheek? In de nieuwsbrief staan ook boeken- en activiteitentips

Als lid kun je meer

Kies uit een groot aantal boeken, e-books, luisterboeken, cursussen, activiteiten en meer. Als lid kun je volop lezen, leren en lenen.

Volg ons!

Via onze social media kanalen volg je wat er allemaal gebeurt in de bieb.