Colofon

Colofon

Deze bibliotheeksite is in mei 2023 gelanceerd. De website is ontwikkeld door Zoccolo in nauwe samenwerking met een aantal medewerkers van de Bibliotheek Bibliorura.

De vormgeving is gebaseerd op de landelijke huisstijl voor openbare bibliotheken. De site maakt deel uit van de landelijke widgetstore, maar daarnaast gebaseerd op het Joomla CMS en een eigen webserver.

Deze site kan het beste worden bekeken met recente versies van de browsers Mozilla Firefox, Chrome en Safari, aanbevolen beeldschermresolutie vanaf 1024x768.

Copyright
Op deze internetpagina's rusten auteursrechten die toebehoren aan de Bibliotheek Bibliorura. De teksten van deze site mogen overgenomen worden met bronvermelding. Op het beeldmateriaal, foto’s enz. rusten uitdrukkelijke auteursrechten die door de Bibliotheek Bibliorura verkregen zijn voor publicatie op hun eigen site(s). Voor het overnemen van het beeldmateriaal dient u te beschikken over uitdrukkelijke en voorafgaande schriftelijke toestemming van de eigenaar van het beeldmateriaal.