Bereikbaarheid bibliotheek

In verband met de maatregelen rondom het corona-virus is de bibliotheek in ieder geval tot en met 6 april gesloten. Omdat we wel graag iedereen van dienst willen zijn, blijven we gedurende deze periode telefonisch en per e-mail bereikbaar. We zijn per telefoon elke werkdag tussen 11.00 en 13.00 uur bereikbaar. E-mails die we na 13.00 uur ontvangen, worden de volgende werkdag beantwoord. 

Online is de bibliotheek gewoon open!

Ben je bang dat je zonder boeken komt te zitten de komende weken? Dat is nergens voor nodig! Online is namelijk een hoop leesplezier te beleven.

Bibliotheek gesloten t/m 6 april

In verband met de maatregelen rondom het corona-virus is de Bibliotheek Bibliorura tot en met 6 april gesloten.

Dit betekent dat er tot en met 6 april ook geen activiteiten plaatsvinden. Ook het Taalcafé, het spreekuur van het digiTaalhuis en de cursussen Digisterker en Klik&Tik gaan niet door.

 

Wat heeft dit voor gevolgen?

Klantonderzoek

Bij de Bibliotheek Bibliorura doen we elke dag ons best om u optimaal van dienst te zijn. Omdat we altijd op zoek zijn naar verbetering, willen we graag weten wat u van de bibliotheek vindt.

Extra luisterboeken in de Luisterbieb

Moet of wil je de komende tijd binnen blijven? De Online Bibliotheek heeft tijdelijk een extra reeks mooie luisterboeken toegevoegd aan de Luisterbieb. Voor iedereen, dus ook als je geen lid bent van de Bibliotheek. Veel luisterplezier!

Foto-expositie Interfocus: Helden die ons blijvend herinneren aan WOII

De bibliotheek en Fotogroep Interfocus hebben de handen ineengeslagen om een foto-expositie te maken over de oorlogs- en herdenkingsmonumenten in de gemeente Roermond. Aanleiding voor deze expositie is de bevrijding van Roermond op 1 maart 1945. Op 1 maart 2020 is dit 75 jaar geleden.