Reserveer een studieplek

Vanaf donderdag 15 oktober kunt u alleen komen studeren of gebruikmaken van een werkplek als u deze vooraf reserveert. Het reserveren van een plek kan telefonisch via 0475-519000 of aan de balie in de bibliotheek.

Aangescherpte coronamaatregelen in de bibliotheek per 15 oktober

Op dinsdag 14 oktober heeft de overheid verscherpte maatregelen rondom het corona-virus aangekondigd. Voor uw bezoek aan de bibliotheek hebben deze nieuwe maatregelen ook gevolgen.

Nieuwe app voor e-books en luisterboeken van de Online Bibliotheek

Als lid van de Bibliotheek Bibliorura heb je ook toegang tot duizenden e-books en luisterboeken in de online Bibliotheek. Sinds kort zijn e-books en luisterboeken makkelijk te lenen, lezen en luisteren in één nieuwe app.

In de nieuwe app staan alle e-books en luisterboeken van de Bibliotheek bij elkaar. Dat is een grote verbetering, omdat er eerder twee aparte apps voor e-books en luisterboeken waren.

Aanmelden voor het Taalcafé op dinsdagavond in de Velderie

Op 20 oktober begint het Taalcafé weer. Het Taalcafé is elke dinsdagavond in De Velderie. Aanmelden voor het Taalcafé is verplicht.

Workshop Vergroot je charisma door Petra Stienen

Charisma heb je, of je hebt het niet. Toch?

Niets is minder waar, je kunt je charisma namelijk ontwikkelen en versterken. Dat ontdek je op 22 oktober in de workshop ‘Vergroot je charisma’ van Petra Stienen. Wil jij op je werk, op school of in je privéleven meer aandacht voor jouw verhaal? Meld je dan aan voor deze workshop en leer hoe je met plezier, overtuigingskracht en zelfvertrouwen kunt communiceren.

Voorstellingen Kinderboekenweek geannuleerd

Vanwege de aangescherpte corona-maatregelen die vanaf dinsdagavond 29 september gelden, hebben we helaas moeten besluiten om alle Kinderboekenweekactiviteiten te annuleren.