Het Taalcafé begint weer

Op 8 juni begint het Taalcafé weer. Het Taalcafé is elke dinsdagavond in de bibliotheek. Aanmelden voor het Taalcafé is verplicht.

Reserveer een studieplek

Je kan alleen komen studeren of gebruikmaken van een werkplek als je deze vooraf reserveert. Het reserveren van een plek kan telefonisch via 0475-519000 of aan de balie in de bibliotheek.

Dieuwertje is onze Boekenbaas!

Het was een spannende strijd, maar de Boekenbaas van 2021 is gekozen! Dieuwertje Cox van basisschool de Achtbaan gaat zich een jaar lang als ‘bookfluencer’ van de bibliotheek inzetten om andere kinderen enthousiast te maken over boeken en lezen.

geBOEKt door de bieb: Michael Berg

Op vrijdagavond 11 juni 2021 - in de Week van het Spannende Boek - komt thrillerschrijver Michael Berg naar de bibliotheek. Hij wordt van 20.00 tot 21.00 uur geïnterviewd over zijn werk. Ook zal hij vertellen over zijn nieuwe boek De vermissing, dat in mei uitkomt. Het interview is gratis te volgen via een livestream op www.bibliorura.nl/michaelberg.

Voorleesmarathon op BoekStartdag

Op 19 juni organiseert BoekStart samen met de bibliotheken de landelijke BoekStartdag. Deze hele dag staat in het teken van het voorlezen aan baby’s en peuters. Daarom organiseren we een heuse voorleesmarathon in de bibliotheek.

Wij zijn weer open!

We hebben goed nieuws voor je: de bibliotheek mag weer open! Vanaf nu kun je weer lekker zelf tussen de boeken komen snuffelen.

Om het bibliotheekbezoek voor iedereen veilig te houden, gelden er nog wel maatregelen bij het bezoek aan de bibliotheek: