Wat kan ik nu verwachten in de bibliotheek?

Sinds 19 mei is de bibliotheek weer open en er zijn sindsdien regelmatig dingen veranderd in de bibliotheek. Gelukkig is er nu weer veel normaal, maar er zijn nog wel wat dingen waar je rekening mee moet houden. Daarom zetten we alles nog even op een rijtje.

Met Tante Thee Theater op bezoek bij zorgcentra

Omdat veel ouderen door de coronamaatregelen nu geen activiteiten kunnen bezoeken, komt de bibliotheek naar hén toe.

Gebruik je de Bibliotheek Wise app al?

Met de Bibliotheek Wise app regel je al je bibliotheekzaken op je telefoon of tablet, waar je ook bent. Je kan altijd zien welke boeken je thuis hebt en wanneer ze ingeleverd moeten worden, je kan boeken verlengen en reserveren, een verlanglijstje maken en je leenhistorie bekijken.

De VakantieBieb is geopend!

Het is weer tijd voor het jaarlijkse zomercadeautje van de bieb: de VakantieBieb! In de VakantieBieb vinden volwassenen dit jaar 25 e-books en 8 luisterboeken, in allerlei genres.

Stapje voor stapje terug naar normaal

De bibliotheek is nu weer zo’n anderhalve maand geopend en met kleine stapjes proberen we onze normale dienstverlening weer zo veel mogelijk op te pakken.

Aangepaste openingstijden afhaalpunten vrijwilligersbibliotheken

Nu de maatregelen rondom het Corona-virus versoepeld worden, gaan ook een aantal van de vrijwilligersbibliotheken in de gemeente Roerdalen weer open.