Geen coronatoegangsbewijs (qr-code) nodig voor bezoek aan de bibliotheek

Vanaf zaterdag 25 september worden de corona-maatregelen weer versoepeld. Om de anderhalvemeterregel los te kunnen laten, moet je op veel plekken door middel van een coronatoegangsbewijs in de vorm van een qr-code kunnen aantonen dat je gevaccineerd, recent genezen of negatief getest bent. Voor een bezoek aan de bibliotheek is dit toegangsbewijs niet nodig. Voor toegang tot de brasserie heeft u wel een coronatoegangsbewijs nodig.

HOVO-colleges in de bibliotheek

De Limburgse bibliotheken en HOVO Limburg presenteren met trots een prachtig educatief najaarsprogramma in de bibliotheek, vol met culturele, geschiedkundige en verrassende onderwerpen waar iedereen aan kan deelnemen.

Kinderboekenweek

Wat wil jij later worden? Kok, brandweervrouw, piloot, politieagente? Deze Kinderboekenweek kun je alles worden wat je wil!

Houd een plekje vrij in je agenda

De zomervakantie is net begonnen, maar bij de bibliotheek zijn we al volop activiteiten voor het najaar aan het plannen. En er staan toch een paar leuke activiteiten op de planning! Dit wil je zeker niet missen:

Poëziecursus ‘Poëzie met Meity’

Wil je je verdiepen in het lezen en schrijven van poëzie? Ontdekken hoe het werk van grote dichters nog altijd doorklinkt? Zelf gedichten schrijven aan de hand van verschillende stijlprincipes en technieken? Meld je dan aan voor de cursus ‘Poëzie met Meity’.