Muziekweb

Beeld & Geluid biedt alle bibliotheken en hun bezoekers de grootste en meest bijzondere muziekcollectie van Nederland. Elke week worden zo'n 3.500 nummers toegevoegd aan de collectie met meer dan 9 miljoen nummers.

Met jouw bibliotheekabonnement kun je de muziek van al jouw favoriete artiesten lenen. Van Snelle tot de Beatles en van Bach tot Gé Reinders. Op de website staat ook veel informatie over muziek, muziekstijlen en artiesten. Ook kun je cd's aanvragen om te lenen en weer in te leveren bij jouw bibliotheek.

Inloggen op muziekweb.nl doe je met jouw pasnummer en het wachtwoord waarmee je ook inlogt in Mijn Menu.

Tarieven

Het lenen van een cd bij muziekweb.nl kost € 3 per week. Reserveer je een cd met meer dan één schijf in de cd-box? Dan betaal je per extra schijf €1,50 extra. Lukt het je niet om de cd op tijd terug te brengen? Dan betaal je bij het basisabonnement € 0,15* telaatgeld per dag. Heb je een all-in abonnement dan betaal je geen telaatgeld. Je kunt natuurlijk ook op tijd verlengen, dan betaal je €1,50.

Klik hier om naar Muziekweb te gaan.

Altijd op de hoogte

Op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen in jouw bibliotheek? In de nieuwsbrief staan ook boeken- en activiteitentips

Als lid kun je meer

Kies uit een groot aantal boeken, e-books, luisterboeken, cursussen, activiteiten en meer. Als lid kun je volop lezen, leren en lenen.

Volg ons!

Via onze social media kanalen volg je wat er allemaal gebeurt in de bieb.