geBOEKt door bieb: Formule 1-kenner André Hoogeboom - GEANNULEERD

Van 19 september 14:00 tot 15:30

Deze activiteit is helaas geannuleerd.

Op zondag 19 september komt Formule 1-kenner en schrijver André Hoogeboom naar Roermond om ons alles te vertellen over zijn werk als sportjournalist en Formule 1-schrijver.


We ontvangen André Hoogeboom op een bijzondere locatie. We zijn namelijk te gast bij Stradale Vintage Cars in Herten. In de showroom van Stradale wordt Andre Hoogeboom door Frank Buschmann, sportredacteur van De Limburger, geinterviewd over zijn werk en over hoe het is om over Formule 1 te schrijven. Na het interview is er een korte pauze en daarna is er ruimte voor het stellen van vragen, waarbij je alles kan vragen wat je ooit over de F1 hebt willen weten! We sluiten de middag af met een boekverkoop en signeersessie. Uiteraard is er na afloop de mogelijkheid om rond te kijken in showroom en vragen te stellen over de auto's die er staan.

Let op: het is niet toegestaan om de auto's in de showroom van Stradale Vintage Cars aan te raken. Foto's van de auto's maken mag, mits er geen kentekenplaten in beeld zijn. 

Over de auteur
André Hoogeboom heeft jarenlang gewerkt als sportjournalist voor kranten, maar heeft zich de laatste jaren steeds meer gericht op het schrijven van boeken. Hij schreef onder andere de boeken Max - het ongeautoriseerde verhaal over de jongste formule 1-winnaar ooit en Zandvoort - de Formule 1 komt thuis. Naast feitelijke boeken over de F1 heeft Andre Hoogeboom ook thrillers geschreven die zich afspelen in de wereld van de Formule 1. 

Praktisch
Kinderen vanaf 10 jaar zijn welkom, maar de activiteit is voornamelijk op volwassenen gericht. De F1-middag kan ook vanuit thuis via een livestream gevolgd worden. Let bij het bestellen van tickets goed op of je een ticket voor de livestream of voor het interview op locatie koopt. Met tickets voor de livestream heb je geen toegang tot Stradale Vintage Cars. 

Ticketprijzen:
Jeugd t/m 18 (stradale/livestream): €2,50
Livestream leden: €2,50
Livestream niet-leden: €5
Op locatie leden: €5
Op locatie niet-leden: €7,50

Locatie:
Stradale Vintage Cars
De Hanze 30
6049 HZ Roermond (Herten)