Boekentop 5: Boekenbaas Nisa

Je hebt vast al gehoord dat we een nieuwe Boekenbaas hebben. Nisa kan niet wachten om je mee te nemen in haar wereld als Boekenbaas 2023. In deze top 5 vertelt ze welke boeken er absoluut niet mogen ontbreken in haar top 5!

Rekenen voor je leven - Edward van de Vendel en Ionica Smeets

Dit is een super boek als je net zoals ik niet zo goed in rekenen bent. Door dit boek te lezen vind ik rekenen nu leuker. Ik kreeg deze tip eerst zelf van de juf.

De waanzinnige boomhut - Andy Griffiths

De boeken over de waanzinnige boomhut zijn heel grappig, vol fantasie en hebben veel tekeningen. Andy en Terry beleven de gekste avonturen in de boomhut.

Het zussenboek - Olivia Meikle en Kate Nelson

Dit is een informatief boek over vrouwen (en zussen) die de wereld veranderden en daardoor bekend werden. Ik vond dit heel interessant om te lezen!

Gozert - Pieter Koolwijk en Linde Faas

'Dit boek heb ik pas gelezen en gaat over Ties die een vriendje heeft (Gozert), maar alleen Ties ziet hem. Hierdoor wordt hij in een gekkenhuis geplaatst. Er staan hele mooie tekeningen en de fantasie in het boek is heel goed bedacht en grappig.’

Strips

Ik ben dol op strips. Deze lees ik in de Tina, en de Katrien Duck, waar ik een abonnement op heb. Ook vind ik Jan, Jans & de kinderen heel leuk!

Top 5 van de boekenbaas van Bibliorura