Skip to main content

Automatische incasso

Man die een mobiel in de hand heeft

Betalen via automatische incasso is een makkelijke en veilige manier van betalen. Het abonnementsgeld wordt jaarlijks automatisch van je bankrekening afgeschreven, totdat je aangeeft het abonnement te willen stopzetten. 

De voordelen van het betalen via automatische incasso:

  • Met de automatische (doorlopende) incasso betaal je altijd op tijd. Het is veilig en je bent altijd verzekerd van een geldig lidmaatschap.
  • De contributie voor het lidmaatschap van de Bibliotheek wordt jaarlijks automatisch van je rekening afgeschreven. Ben je het niet eens met een incasso? Dan kun je deze binnen 56 dagen zonder opgave van reden laten terugboeken.

Het overstappen op automatische incasso is eenvoudig

Regel jij je zaken online, log dan in op 'Mijn menu'. Regel je je abonnement aan de balie in de bibliotheek? Laat ons dan weten dat je de kosten via automatische incasso wilt laten afschrijven.

  • Vul je gegevens in op het machtigingsformulier via 'Mijn menu' of via de balie.
  • Het abonnementsgeld wordt dan jaarlijks automatisch afgeschreven van je rekening.

Altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes

Geef ook je e-mailadres door, je ontvangt dan voortaan per e-mail bericht als er een reservering klaarstaat of vlak voordat je je materialen moet inleveren. En via de maandelijkse digitale nieuwsbrief ben je altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Erg handig en beter voor het milieu.

Geef je e-mailadres door via de balie.