DigiTafel hulp bij digitale vragen

Hoe krijg ik het €-teken in mijn tekst? Waarom is mijn laptop zo traag? Kan ik ook een e-reader op mijn PC plaatsen? Wat doe ik met al die foto’s op mijn iPad? Met dit soort vragen kun je sinds kort ook terecht bij Wim Thomassen tijdens het spreekuur DigiTafel.

Waarvoor kun je bij DigiTafel terecht?

Je kunt bij Wim terecht met persoonlijke digitale vraagstukken, maar ook met vragen over bijvoorbeeld de online bibliotheek. 

Wil je je boeken online verlengen of een e-boek lenen, maar weet je niet waar je moet beginnen? Heb je vragen over e-mail, Facebook, of wifi? Of heb je juist hulp nodig bij het aanmaken van een account? Of heb je net een tablet of smartphone gekocht en wil je graag tips voor interessante apps?

Kom dan naar onze DigiTafel, dan probeert Wim samen met jou een oplossing voor je vraag of probleem te vinden. Breng gerust je eigen laptop of tablet mee.

Wie is Wim?

Voor de Coronatijd heeft Wim 12 jaar de cursus Windows en het Internet in buurthuis de Velderie verzorgt. Maar Wim heeft de afgelopen jaren zeker niet stil gezeten. Sommige van jullie kennen hem misschien als de decorbouwer van de Speelgroep Gelre Roermond. Ook heeft hij jarenlang als ‘Sattelplatzmeister’ in het Cirque d’Hiver in Roermond gewerkt. Zijn meest recente rol als vrijwilliger is medewerker aan de rekwisieten van het komende Muziektheater Cuypers. Wim is in mei 2022 begonnen als vrijwillig cursus assistent bij de bibliotheek. En op dit moment werkt hij ook nog aan een nieuwe website voor de organisatie van Roermond City Swim. En nu gaat hij ook weer mensen helpen digitaal vaardiger te worden.

Waar en wanneer? 

DigiTafel vindt wekelijks plaats op woensdagmiddag van 13.00-14.00 uur. Je hoeft je niet aan te melden voor dit gratis spreekuur.