Jaap Aap en Marcel lezen voor

Van 09 april 2022 10:30 tot 11:15

Jaap Aap komt ook dit jaar weer voorlezen in de bibliotheek! Jaap heeft de afgelopen jaren veel nieuwe vrienden gemaakt en daarvan heeft hij er een paar uitgenodigd om hem dit jaar te helpen met het voorlezen.


Uiteraard komt Lila Violet een paar keer met hem mee. Maar ook Marcel Claessen komt twee keer voorlezen. Marcel is leraar geweest en weet dus precies hoe hij een verhaal moet voorlezen. Dat belooft leuk te worden! Sommige vrienden van Jaap spreken een andere taal. Bijvoorbeeld Pools, Engels, Arabisch of Turks. Daarom gaat Jaap dit jaar ook in een paar van die talen voorlezen. Hij moet nog wel even oefenen, maar hij krijgt gelukkig veel hulp van zijn vrienden. 

Jaap vindt voorlezen natuurlijk alleen leuk als jullie allemaal komen luisteren. Want voorlezen in een lege bibliotheek is hartstikke saai. We hopen jullie dus allemaal weer in de bibliotheek te zien om naar mooie verhalen te komen luisteren. Schrijf de data maar vast in je agenda, zodat je het niet vergeet!

Het kan zijn dat je je vanwege de coronamaatregelen moet aanmelden voor het voorlezen. Houd deze website goed in de gaten voor meer informatie daarover.

Data voorlezen met Jaap Aap 2022

9 april: Jaap Aap en Marcel lezen voor
14 mei: Lila Violet en Jaap Aap
9 juli: Jaap Aap en Marcel lezen voor
10 september: Jaap Aap leest voor in een andere taal
5 november: Jaap Aap leest voor in een andere taal
10 december: Lila Violet en Jaap Aap