Prentenboekenyoga

Van 29 december 09:30 tot 10:30
Categorieën: Activiteiten
Labels: de BiebStudio

Op woensdagochtend 29 december komen Gidian en Femke van Studio Slingeraap naar de Bibliotheek Bibliorura voor een half uurtje prentenboekenyoga. Gidian en Femke nemen je mee op een heus kinderyoga-avontuur, geïnspireerd op het boek ‘Speeltuin’ van Mies van Hout.


Ga jij mee naar de speeltuin? Samen met je papa, mama, opa of oma gaan we op een tocht naar de wonderlijkste werelden. We laten jullie op een speelse manier kennismaken met allerlei verschillende onderdelen van kinderyoga, houdingen, massage en visualisatie. Het gaat niet om de prestatie en techniek, vooral het plezier staat voorop! En wat is er nu leuker dan dit avontuur samen te beleven?

Prentenboekenyoga is geschikt voor peuters van 2 tot 4 jaar. Tickets kosten €2,00 voor een kind en één ouder. Er kunnen maximaal 10 kinderen met één ouder meedoen. Na de yoga kunnen er nog boekjes geleend worden. Onze BoekStartcoaches Loes en Anita zijn erbij om je te helpen met uitzoeken. Voor deelname aan deze activiteit is een geldig coronatoegangsbewijs nodig.

 AANMELDEN