Online leesclub De Wandelaar

Van 17 november 20:00 tot 21:00

Op woensdagavond 17 november van 20.00 tot 21.00 uur heten we je graag welkom bij onze online leesclub rondom het boek De wandelaar van Adriaan van Dis. Via Zoom kun je vanuit thuis met andere lezers van gedachten wisselen over het boek.


Wat vond je ervan? Welke vragen riep het bij je op? Deed het je anders naar de wereld kijken? Het kan ontzettend leuk zijn om in gesprek te gaan over een boek en ook van anderen te horen wat het opriep. Herken je bijvoorbeeld de behoefte van de hoofdpersoon uit De wandelaar om ‘goed te doen’ in je eigen leven? Voel je vrij om te delen wat jij wil. Wil je liever alleen luisteren? Ook dat mag.

Praktische informatie
Deelname aan de online leesclub op 17 november kost €2,50 voor leden en €5,00 voor niet-leden. Meld je hier uiterlijk 16 november voor aan. De link naar de zoom-meeting ontvang je 17 november in de ochtend.

We gaan ervanuit dat je het boek voorafgaand aan de leesclub hebt gelezen. Je kunt het gratis Nederland Leest-exemplaar vanaf 1 november ophalen in de bibliotheek.

 Bestel tickets