Kinderboekenweek: Ziza wil geen ninja zijn

Van 06 oktober 15:00 tot 15:40
Categorieën: Activiteiten, Jeugd

De hele familie van Ziza is ninja. Zijn ouders en zijn grote zus Xa zijn ninja. Zelfs De tweeling Yin en Yan zijn het al bijna. Ziza zal ook ninja worden, maar wil hij dat wel?


Wat als hij helemaal niet wil vechten, maar veel liever beweegt en muziek maakt? Ziza wil helemaal geen ninja zijn! Maar dan ligt er een driekoppig monster op de loer…

De muzikale voorstelling Ziza wil geen ninja zijn is op 6 oktober van 15.00 tot 15.40 uur te zien op Kasteel Daelenbroeck in Herkenbosch. Je kan ook thuis via een livestream naar Ziza kijken. De voorstelling is geschikt voor kinderen van 4 tot en met 8 jaar. Tickets zijn gratis, maar je moet je wel even aanmelden via onderstaande knop. Let goed op dat je het juiste ticket bestelt. Met een ticket voor de livestream heb je géén toegang tot het kasteel en met een ticket voor de voorstelling op locatie heb je géén toegang tot de livestream. Aanmelden kan vanaf 18 september. Per kind mag maximaal één ouder mee naar binnen. Boekhuis de Kleine Tovenaar is aanwezig voor de verkoop van boeken.

 Aanmelden