Leerwerkloket

Wil je weer graag aan het werk? Of beter worden in jouw huidige werk? Het Leerwerkloket geeft antwoord op vragen over leren en werken. Vanaf nu kun je elke laatste maandag van de maand terecht bij het Leerwerkloket in de bibliotheek.

Leerwerkloket Midden-Limburg is hét startpunt voor al je vragen over leren en werken. De adviseurs geven onder andere loopbaan- en arbeidsmarktadvies, nemen competentietesten af, helpen bij het maken van een CV en bij het voorbereiden van sollicitatiegesprekken, geven groepsvoorlichting en bouwen mee aan totstandkoming van regionale leerwerktrajecten met ondernemers.

Deze kosteloze en onafhankelijke dienstverlening is er voor iedereen met scholings- en loopbaanvragen. Dus heb je een uitkering en ben je op zoek naar werk, wil je graag van baan veranderen, studeer je nog of ben je zelf een werkgever? Onze adviseur gaat graag het gesprek met je aan!

Voor het inloopspreekuur hoef je geen afspraak of reservering te maken. Je bent van harte welkom voor een kosteloos adviesgesprek.

 

Wanneer? Elke laatste maandag van de maand

Waar? Op de 1e verdieping de Bibliotheek Bibliorura

Hoe laat? Tussen 13.00 en 16.00 uur