geBOEKt door de bieb: Anya Niewierra

Van 10 juni 2022 19:30 tot 21:00

Op vrijdagavond 10 juni vanaf 19.30 uur is prijswinnend auteur Anya Niewierra te gast in onze bibliotheek. Samen brengen wij je graag in de stemming voor een heerlijke leeszomer!


Anya Niewierra (Kerkrade, 1964) heeft inmiddels vier literaire thrillers op haar naam staan: Vrij uitzicht (2013), Het dossier (2016), Het bloemenmeisje (2020) en De camino (2021). Al sinds haar jeugd heeft ze drie passies: reizen, schrijven en schilderen. In het dagelijks leven is ze directeur van de VVV Zuid-Limburg.

Op 21 juni verschijnt Ook dat nog, een dagboekroman van Anya Niewierra en haar dochter Merel Godelieve. Het boek biedt een vrolijke kijk op drie generaties vrouwen: de net gescheiden vijftiger Roos, haar in een identiteitscrisis verkerende dochter Maddy en oma Loes, een voormalige dolle mina. Deze avond vertelt Niewierra over het schrijfproces van dit boek en de soms ingewikkelde en hilarische discussies die ze met haar dochter had. 

Ook gaat Niewierra in op haar meest recente thriller De camino, waarvoor ze zelf het beroemde pelgrimspad liep. En misschien licht ze al een tipje van de sluier van de nieuwe thriller waar ze momenteel aan werkt. Kom gezellig langs en laat je inspireren!

Kosten: Tickets kosten €5 voor leden en €7,50 voor niet-leden. Een zomers drankje en hapje zijn inbegrepen.

 Tickets