De Boekenclub

Lees je graag en lijkt het je leuk om met anderen te praten over boeken? Of ‘moet’ je lezen voor school en heb je dringend behoefte aan meer leesplezier? Kom dan naar onze leesclub speciaal voor jongeren van 15 t/m 20 jaar.

De Boekenclub

We komen op woensdagavond van 19.00 tot 20.00 uur bij elkaar in de bieb in Roermond. Iedere bijeenkomst staat een ander boek centraal. Het is altijd een boek dat op Lezen voor de Lijst staat. Zit je nog op de middelbare school? Bereid je dan hiermee voor op je mondeling literatuur of schoolexamen!

Dit is een gezellige avond waarin we samenkomen om onze liefde voor boeken met elkaar te delen. De gesprekken zullen niet uitsluitend over literatuur gaan, maar het is wel de rode draad tijdens deze bijeenkomst. Het is dan ook niet verplicht om het boek vooraf gelezen te hebben. Je mag ook aansluiten voor de gezelligheid. Je steekt er altijd iets van op!

Onze eigen boekenfanaat Nienke begeleidt de leesclub, maar er is volop ruimte voor eigen inbreng.

Aanmelden

Je betaalt 2,50 euro per keer. Wij zorgen voor een drankje en iets lekkers. Je kiest zelf wanneer je deelneemt. Ook als je maar één keer wil aansluiten, ben je van harte welkom!

Meld je vooraf aan via www.bibliorura.nl/tickets.

Boeken lenen

De boeken die we gaan lezen kun je uiteraard bij onze bieb lenen. Maar je kunt het e-book ook bij de Online Bibliotheek lenen. Ben je nog geen lid? Meld je dan snel GRATIS aan! 

Boek: Wees onzichtbaar

Auteur: Murat Isik

Wanneer:  6 maart 2024

Hoe laat: 19.00 - 20.00 uur

Waar: de Bibliotheek Bibliorura, 2de verdieping

Boek: De helaasheid der dingen

Auteur: Dimitri Verhulst

Wanneer: 15 mei 2024

Hoe laat: 19.00 -20.00 uur

Waar: de Bibliotheek Bibliorura, 2de verdieping


     Boekentips

Altijd op de hoogte

Op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen in jouw bibliotheek? In de nieuwsbrief staan ook boeken- en activiteitentips

Als lid kun je meer

Kies uit een groot aantal boeken, e-books, luisterboeken, cursussen, activiteiten en meer. Als lid kun je volop lezen, leren en lenen.

Volg ons!

Via onze social media kanalen volg je wat er allemaal gebeurt in de bieb.