Bibliorura

Geschiedenis

Samen lezen is nog leuker!
Alleen met een boek op de bank is leuk. Maar het is nog leuker als je over een boek, de schrijver en literatuur kunt praten met anderen. Daarom zijn veel mensen lid van een leeskring of leesclub. Een leeskring is een kleine groep mensen die gedurende een bepaalde periode hetzelfde boek leest. Ze komen daarna samen om te praten en te discussiëren over het boek. De Bibliotheek Bibliorura heeft een leesgroep die 1x per maand van oktober tot en met mei bij elkaar komt. In deze leesgroep begeleid door neerlandicus Ben van den Baar zijn nog enkele plaatsen vrij.


Data
De leesgroep komt bij elkaar op de volgende woensdagavonden: 25 oktober, 22 november, 13 december, 24 januari, 21 februari, 21 maart, 19 april en 17 mei.

Programma
Ben van den Baar zal de volgende titels met u bespreken: Javier Marías – Zo begint het slechte, Lize Spit – Het smelt, Alfred Birney – De tolk van Java, Colm Tóibin – Nora, Robert Anker – In de wereld, Erik Menkveld – Het grote zwijgen, een poëzieavond aan de hand van een zelf samengestelde bloemlezing en een nog te bepalen toneelstuk.
Kosten
De kosten bedragen:
€ 105,00 voor leden van de Bibliotheek Bibliorura
€ 140,00 voor niet-leden.
Heeft u zin om mee te doen of wilt u nog extra informatie? Mail dan naar reyners@bibliorura.nl voor een toelichting en/of aanmeldingsformulier.