De bibliotheek corona banner website 1

Nu de maatregelen rondom het Corona-virus versoepeld worden, gaan ook een aantal van de vrijwilligersbibliotheken in de gemeente Roerdalen weer open.

De bibliotheek is weer open! Maar helaas nog niet zoals u gewend bent. We hebben de nodige aanpassingen moeten doen om u veilig in ons gebouw te kunnen ontvangen. Lees onderstaande instructies voordat u naar de bibliotheek komt, zodat u weet wat u kunt verwachten.

Dit jaar moesten we ons Boekenweekevenement met Peter Buwalda helaas annuleren. Maar we gaan ervan uit dat we volgend jaar gewoon weer een schrijver kunnen uitnodigen in de Boekenweek. Welke schrijver dat gaat worden? Dat mag jij deze keer bepalen!

Wilt u e-books lezen? Als Bibliotheeklid mag u e-books lenen bij de online Bibliotheek.

Ruim 15.000 e-books
U heeft de keuze uit ruim 15.000 e-books. De collectie is breed, gevarieerd en verrassend. U vindt er van alles. Van thrillers tot romans, van informatieve boeken tot kinderboeken. Elke maand vernieuwen we het aanbod met populaire titels, klassiekers en bijzondere uitgaven.

Lezen op 3 manieren
U bepaalt zelf hoe u de e-books leest. Met een app op uw tablet of smartphone. Direct op uw e-reader. Of online via uw pc of laptop.

Gratis toegang
Bibliotheekleden hebben toegang tot de collectie van online Bibliotheek. Afhankelijk van uw abonnement kunt u tot maximaal 10 e-books lenen. De leentermijn van een e-book is 3 weken.

Registreren
Als u e-books wilt lenen, dan vragen wij u om eerst even een account aan te maken bij de online Bibliotheek . Zo weet de online Bibliotheek wie u bent en van welke Bibliotheek u lid bent. U gebruikt hiervoor de inloggegevens van uw eigen Bibliotheek (pasnummer en wachtwoord).

Vragen?
Op de website van de online Bibliotheek vindt u alle informatie over e-books.

Activiteiten

Abonnementen

Homepage agenda

BoekenTop5 - Juni

In en om het huis

digiTaalhuis

BoekenTop5 Net even anders

Online Bibliotheek

Homepage online bibliotheek