Serviceabonnement Roerdalen

Het serviceabonnement is er speciaal voor inwoners van de gemeente Roerdalen die geen gebruik kunnen of willen maken van de bibliotheek in Roermond en kost €25 per jaar. U kunt online boeken reserveren en deze worden dan naar het afhaalpunt van uw keuze gestuurd. U haalt de boeken bij het afhaalpunt op en levert ze daar ook weer in. U kunt ook boeken lenen in de bibliotheek in Roermond, u levert ze dan ook weer in Roermond in.

Het serviceabonnement werkt met een digitale strippenkaart. De eerste 20 strippen zitten bij het abonnement inbegrepen, hiervan kunt u 20 boeken lenen (1 boek kost 1 strip). Wilt u in een jaar meer dan 20 boeken lenen? Dan kunt u extra strippen kopen voor € 0,65 per strip. U kunt er ook voor kiezen de kosten voor extra boeken te laten registreren op de pas en deze achteraf te betalen.

Let op, een boek is pas ingeleverd als het weer in de bibliotheek in Roermond is, lever het boek dus op tijd in! Boeken die u in Roermond leent, kunt u voor een extra lange termijn van 6 weken lenen, dit kost een strip + €0,35. Boeken die u naar het afhaalpunt laat komen, kunt u maximaal 3 weken houden.

 

Wat mag ik lenen?

Materiaal

Aantal

Jeugdboeken 10
E-books jeugd 0
Romans, waargebeurde verhalen en luisterboeken 8
Informatieve materialen 8
Tijdschriften 10
E-books volwassenen 0
Maximaal aantal materialen per jaar
20


Wat kost het?

Serviceabonnement Roerdalen

Contributie €25 per jaar
Eenmalige inschrijfkosten €3
Vervangende pas €3
Overige kosten Kosten per materiaal
Leengeld boeken, luisterboeken, tijdschriften, informatieve materialen 1 strip
Telaatgeld boeken, luisterboeken, tijdschriften, informatieve materialen €0,10 per dag
Extra lang lenen (6 weken) €0,35
Meer dan het maximaal aantal materialen lenen €0,65
Verlengen €0,10
Reserveren €0