Online betalen via iDEAL

U kunt bij ons ook online betalen, via iDEAL. Veilig en vertrouwd, op de manier waarop u gewend bent te internetbankieren.

Hoe kunt u online betalen?

Log in op MijnMenu met uw pasnummer en pincode. Klik op 'Details financiële posten', hier ziet u de mogelijkheid uw openstaande posten te betalen met iDEAL, of uw pas op te waarderen met een tegoed (deposito). Het betalen gaat eenvoudig, volg hiervoor de instructies zoals aangegeven in MijnMenu.

Betalen met Ideal kan overigens alleen vanaf een bedrag van € 5,-.

Wat kunt u bij ons online betalen?

  • Leen- en telaatgelden
  • Contributie
  • Deposito (hiermee zet u een tegoed op uw pas)

Deposito

Soms hoeft u maar een klein bedrag (lager dan €5,-) te betalen. In zo'n geval is het handig om een tegoed op uw pas, een deposito, te hebben.

Het deposito kunt u gebruiken voor het betalen van bijvoorbeeld leengeld voor dvd's, boeken of voor telaatgeld. Zo hoeft u niet te wachten bij een balie of betaalautomaat.

Als u een deposito op uw pas heeft en bijvoorbeeld een dvd,  leent of boeken te laat terugbrengt, wordt het bedrag automatisch van uw deposito afgetrokken. Deze transacties ziet u niet op de schermen bij het scannen en inleveren, maar wel op de bon: er is dan geen openstaand bedrag meer. Al uw betalingen kunt u via MijnMenu inzien.