Campagne nieuwe tarieven

Zijn jullie deze poster al tegengekomen? Nog niet? Let dan maar eens goed op. Je ziet deze en andere posters de komende tijd steeds vaker in de straten van Roermond.

Waarom?

We willen graag dat nog meer mensen naar de bibliotheek komen. En zeg nou zelf, wat is er nou leuker dan verdwijnen in een andere wereld? Mensen, dieren of wezens ontmoeten die je anders nooit zou tegenkomen en avonturen beleven waar je enkel van kunt dromen?

Taalvaardig zijn, met plezier lezen, (digitaal) je informatie vinden: allemaal super belangrijk om mee te kunnen doen in een soms ingewikkelde wereld. En allemaal te vinden in onze bieb. Bovendien heb je als lid gratis toegang tot een grote selectie e-books, luisterboeken, films en muziek. Ook organiseren we regelmatig leuke activiteiten zoals het Breinstein Kindercollege.  

We hebben besloten om het leengeld per 1 januari te laten vervallen. Ook het telaatgeld vervalt voor de jeugd t/m 20 jaar en voor het all-in abonnement. En reserveringen en verlengingen zijn voortaan gratis.

Per 1 januari 2024 zijn de tarieven als volgt:

-        0 t/m 20 jaar: gratis

-        Basisabonnement: € 35

-        All-in abonnement: € 50

De Bibliotheek Bibliorura hoopt dat met deze maatregelen nog meer mensen gebruik gaan maken van de bibliotheek.

Lees hier alle informatie over onze nieuwe tarieven.