Ben jij gek op dieren en heb je altijd al willen weten hoe de dierenambulance werkt? Zet dan woensdag 16 februari alvast in je agenda, want die middag kun je het eerste Breinstein Kindercollege van Bibliorura bezoeken. 

De medewerkers van de Dierenambulance Midden-Limburg komen naar de bieb en vertellen je hoe zij dagelijks eerste hulp bieden aan zieke, gewonde en zwervende dieren. En de mensen van de Dierenambulance komen niet alleen; zij nemen ook een dier en hun ambulanceauto mee! Je mag zelfs de ambulance in om te ontdekken hoe dieren er verzorgd en geholpen worden. En na het college kun je natuurlijk nog in de bieb de leukste boeken over dieren en beroepen uitzoeken!

Breinstein Kindercolleges is het educatieve collegeprogramma voor kinderen van 4 tot 12 jaar bij de Bibliotheek Bibliorura. Houd voor toekomstige kindercolleges onze website en sociale media in de gaten of abonneer je op onze digitale nieuwsbrief.

Datum en tijdstip: woensdag 16 februari 2022, van 15.30 tot 16.30 uur

Locatie: souterrain, de Bibliotheek Bibliorura

Doelgroep: kinderen van 8 tot 12 jaar

Kosten en aanmelden: 2,00 euro per kind. Max. één ouder per kind kan gratis aanschuiven.

Vanwege de coronamaatregelen is het nog niet zeker dat het college door kan gaan. Houd daarom onze website, nieuwsbrief en sociale media in de gaten voor nieuws over de ticketverkoop.