Je kan nu je ticket voor de Nationale Voorleesdagen bestellen!

We beginnen het nieuwe jaar traditioneel met de Nationale Voorleesdagen! Van 26 januari t/m 5 februari gaan we weer volop voorleesplezier beleven.

Dit jaar staat de campagne in het teken van het prentenboek Maar eerst ving ik een monster van Tjibbe Veldkamp en Kees de Boer. Dit verhaal gaat over een jongetje dat moet gaan slapen maar steeds meer monsters verzint die hij nog moet vangen. En daarna moet hij de soldaten vangen die de monsters komen halen. De verteller probeert het verhaal steeds af te ronden, maar dat valt niet mee met zo’n slimme hoofdpersoon! 

Speciaal voor de Nationale Voorleesdagen hebben we een theatervoorstelling van Maar eerst ving ik een monster geboekt. Vanwege de corona-maatregelen kunnen we de voorstelling helaas niet met publiek spelen. Maar niet getreurd, jullie kunnen hem thuis vanaf de bank kijken via een livestream! Voor slechts €2,00 kijk je op zaterdag 29 januari van 11.00 tot 12.00 uur met het hele gezin naar de muzikale voorstelling van Marianne van Houten. Dat wil je toch niet missen? Tickets bestel je via www.bibliorura.nl/tickets.