De zomervakantie is net begonnen, maar bij de bibliotheek zijn we al volop activiteiten voor het najaar aan het plannen. En er staan toch een paar leuke activiteiten op de planning! Dit wil je zeker niet missen:

In september komt de Formule 1 na jaren terug naar Zandvoort. Op zondag 19 september komt schrijver, journalist en Formule 1-kenner André Hoogeboom naar Roermond om alles te vertellen over hoe het is om over de Formule 1 te schrijven. Hij wordt geïnterviewd door Frank Buschmann, sportredacteur van De Limburger. We hebben een hele bijzondere locatie gevonden voor deze activiteit: we zijn te gast bij Stradale Vintage Cars in Herten.    

In oktober vieren we de Kinderboekenweek! Op woensdag 6 oktober kun je komen kijken naar de voorstelling Ziza wil geen Ninja zijn. Op zaterdag 9 oktober organiseren we een beroepenspeurtocht door Roermond. Op woensdag 13 oktober bieden we je een kijkje achter de schermen van de bibliotheek.

De bibliotheek en HOVO Limburg hebben de handen ineen geslagen en we kunnen een mooi cursusprogramma presenteren. Op woensdag 27 oktober is er een college over Noord-Korea, op vrijdag 12, 19 en 26 november kun je de literatuurcursus ‘Ophef door een boek’ volgen en op woensdag 8 december leer je in een college alles over privacy in het informatietijdperk.

In november is het traditiegetrouw Nederland Leest. Wij mogen op zondag 21 november een bijzondere gast verwelkomen: Adriaan van Dis!   

Houd voor meer informatie over aanvangstijden, kosten en aanmelden voor deze en andere activiteiten onze website, nieuwsbrief en social media in de gaten.