Op 19 juni organiseert BoekStart samen met de bibliotheken de landelijke BoekStartdag. Deze hele dag staat in het teken van het voorlezen aan baby’s en peuters. Daarom organiseren we een heuse voorleesmarathon in de bibliotheek.

Voor deze voorleesmarathon hebben we een paar bijzondere gasten uitgenodigd. In de ochtend zal zanger Big Benny voorlezen en in de middag is het de beurt aan bakker en leraar Cas Wolters. Gedurende de hele dag is ook Rupsje Nooitgenoeg in de bibliotheek aanwezig en hij vindt het heel leuk om met kinderen op de foto te gaan!

De voorleesmarathon is opgedeeld in zes voorleessessies. Elke sessie duurt een half uur: een kwartier voorlezen en een kwartier om op de foto te gaan met Rupsje Nooitgenoeg, te grabbelen in de grabbelton of boekjes uit te zoeken. Big Benny leest voor om 10.15, 11.15 en 12.15 uur, Cas Wolters leest voor om 14.00, 15.00 en 16.00 uur. De boekjes die worden voorgelezen, zijn geschikt voor kinderen van 0 t/m 2 jaar. Deelname aan de voorleesmarathon is gratis, aanmelden is verplicht. Vanwege de beperkte ruimte in verband met de coronamaatregelen mag per kind maximaal één ouder mee naar binnen.

Meld je aan voor de BoekStartdag*

*Let op: meld zowel jezelf als je kinderen aan.