Tijdens de Nationale Voorleesdagen ontdek je bij de bibliotheek hoe leuk het is om voor te lezen én om voorgelezen te worden!

De Nationale Voorleesdagen staan dit jaar in het teken van het prentenboek Coco kan het! van Loes Riphagen. Dit verhaal gaat over het vogeltje Coco dat niet durft te vliegen. Haar moeder probeert haar over te halen, en het lijkt Coco ook best fijn, maar toch durft ze niet. Totdat mama haar een zetje geeft!

De Bibliotheek Bibliorura organiseert tijdens de Nationale Voorleesdagen twee leuke voorleesactiviteiten. Op zaterdag 23 januari treedt Ton Meijer met de voorstelling Coco kan het! op in de kas van Plantage Blankwater in Swalmen. En op zaterdag 30 januari geeft Jogchem Jalink een voorstelling over het vogeltje Coco vanuit de bibliotheek van Roermond.

Vanwege de lockdown kunnen we jullie helaas niet ontvangen bij Plantage Blankwater en in de bibliotheek. De voorstelling 'Coco kan het!' wordt daarom digitaal aangeboden. Voor €2,50 kun je je aanmelden. Je ontvangt dan een dag voor de voorstelling een e-mail met een link naar de livestream. Via deze link kun je de voorstelling thuis bekijken. Zo kunnen we jullie ondanks de lockdown toch een leuke ochtend met Coco bezorgen! Aanmelden kan via www.bibliorura.nl/tickets.

Datum: 23 & 30 januari
Tijd: 10.30 - 11.30 uur
Locatie: Online via een livestream