Vanaf donderdag 19 november is de bibliotheek weer open. Houd bij uw bezoek rekening met de maatregelen die gelden in de bibliotheek.

U kunt de bibliotheek gewoon bezoeken zonder te reserveren voor uw bezoek, alleen als u wil komen werken of studeren in de bibliotheek moet u een werkplek reserveren. Het dragen van een mondkapje is verplicht.  

Komt u boeken lenen, iets printen/kopiëren of een boek/tijdschrift/krant lezen aan de leestafel? Dan is het gebruik van een mandje verplicht voor iedereen van 13 jaar en ouder. Zijn de mandjes op? Wacht dan tot er weer mandjes beschikbaar zijn.

Komt u studeren of gebruikmaken van een werkplek? Dan is reserveren verplicht. Reserveren kan telefonisch via 0475-519000 of aan de balie in de bibliotheek.  

De overige maatregelen blijven natuurlijk ook van kracht. Houd altijd 1,5 meter afstand tot medewerkers en andere bezoekers. Hoest en nies in uw elleboog en was regelmatig uw handen. Blijf thuis als u of iemand in uw huishouden klachten heeft. We rekenen op uw begrip en medewerking.

Wilt u nog eens overzicht van de huidige situatie in de bibliotheek? Dat vindt u in dit artikel.