Charisma heb je, of je hebt het niet. Toch?

Niets is minder waar, je kunt je charisma namelijk ontwikkelen en versterken. Dat ontdek je op 22 oktober in de workshop ‘Vergroot je charisma’ van Petra Stienen. Wil jij op je werk, op school of in je privéleven meer aandacht voor jouw verhaal? Meld je dan aan voor deze workshop en leer hoe je met plezier, overtuigingskracht en zelfvertrouwen kunt communiceren.

Petra Stienen werd geboren in Roermond en werkte na haar studie jarenlang als diplomaat in de Arabische wereld voor onder meer de Nederlandse ambassades in Caïro en Damascus. Naast haar werk als senator in de Eerste Kamer werkt Petra Stienen nu als zelfstandig adviseur, coach en gespreksleider. Ze helpt haar cliënten om de kracht van hun professionele en persoonlijke verhalen charismatischer in te zetten. Vorig jaar verscheen het boek ‘Vergroot je charisma’, dat zij samen met Maximiliaan Winkelhuis schreef. Andere bekende boeken van Petra Stienen zijn Dromen van een Arabische lente (2008), Het andere Arabische geluid (2012) en Terug naar de Donderberg (2015).

Tijdens de workshop leert Petra Stienen je de theorie achter het boek ‘Vergroot je charisma’ en daarna ga je met praktische oefeningen aan de slag om te leren hoe je meer autoriteit en charisma uitstraalt. En wil je na de workshop verder oefenen met wat je geleerd hebt? Plantage Boekhandel Roermond is er deze avond ook bij, zodat je met een gesigneerd boek van Petra Stienen naar huis kunt gaan.

Enkele dagen voor de workshop krijgen de deelnemers per e-mail een voorbereidende opdracht toegestuurd. Een deel van de workshop wordt op deze opdracht gebaseerd. Er kunnen maximaal 20 mensen deelnemen aan de workshop.

Datum: 22 oktober 2020
Tijd: 20.00 - 22.00 uur
Locatie: de Bibliotheek Bibliorura
Tickets: €5,00 voor leden, €7,50 voor niet-leden
Bestel hier je tickets voor de workshop Vergroot je charisma