Weet jij wat je kind allemaal uitspookt online? Wat gebeurt er allemaal op facebook? Wat stuurt hij of zij via WhatsApp naar vriendjes en klasgenootjes? Het kan lastig zijn om zicht te houden op het online leven van kinderen. Op 17 september geeft Marlies Slegers in een digitale workshop mediawijsheid tips en adviezen voor het begeleiden van je kind in de wereld van sociale media.

Marlies Slegers is kinderboekenauteur en schreef verschillende boeken waarin sociale media een grote rol spelen. In haar workshops over mediawijsheid helpt ze ouders met het vinden van de weg in de wereld van de sociale media zodat ze hun kinderen daar goed in kunnen begeleiden. Want wat doe je als blijkt dat je kind betrokken is bij cyberpesten? En hoe help je je kind beoordelen of die vakantiefoto in bikini geschikt is voor op Instagram of niet? Er is tijdens de workshop voldoende ruimte om al je vragen aan Marlies te stellen.

De workshop is vooral gericht op ouders met kinderen in de leeftijd van 10 tot 12 jaar, maar ook ouders met kinderen die wat ouder of jonger zijn, zijn van harte welkom om mee te doen. De workshop wordt gegeven op 17 september van 19.00 tot 20.30 uur via Zoom. Op de dag van de workshop ontvangen de deelnemers een e-mail met informatie waarmee ze kunnen inloggen in de Zoommeeting. Deelname is gratis, aanmelden kan via deze link.