Op donderdagavond 21 november komt Chantal van Gastel, een van de populairste feelgood- schrijfsters van Nederland, naar de Bibliotheek Bibliorura. Speciaal voor alle liefhebbers van feelgood-boeken, romantische verhalen en chicklits organiseren we een avond met koffie en thee, gebakjes van Banketbakkerij - Lunchroom In de Kroon en natuurlijk heel veel boeken over liefde.

Chantal zal vertellen over haar leven als schrijfster, haar boeken en de verfilming van haar debuutroman Zwaar verliefd! Heb je daarna nog vragen aan haar? Er is tijd genoeg om alles te vragen wat je van haar wil weten. Dus wil jij jezelf (en je moeder, zussen, vriendinnen) trakteren op een gezellig avondje uit? Bestel dan snel je tickets!

Chantal van Gastel staat bekend om haar humoristische, romantische en herkenbare verhalen. Echte feelgood-verhalen waar je als lezer in weg wil kruipen. Haar debuutroman Zwaar verliefd! werd vorig jaar verfilmd met Jim Bakkum en Barbara Sloessen in de hoofdrollen. Inmiddels is haar tiende boek verschenen: Bestemd voor mij. Heb je je verzameling boeken van Chantal nog niet compleet? Plantage Boekhandel Roermond zorgt ervoor dat je op deze avond je collectie kan aanvullen.

Tickets voor de ontmoeting met Chantal van Gastel kosten €5,00 voor leden van de Bibliotheek Bibliorura en €7,50 voor niet-leden. De toegangsprijs in inclusief drankjes en taartjes. De avond begint om 20.00u en eindigt rond 22.00u. Klik hier om je tickets te bestellen.