Lekker de hele dag online, wat gamen, YouTube-filmpjes kijken, Snapchats versturen, op TikTok zitten en natuurlijk de stories op Instagram bekijken. Wat een gek idee dat je ouders dat nooit konden! Want jij kunt je niet meer voorstellen dat al die sociale media er niet meer zijn. Toch gaat het soms ook wel eens mis op sociale media.

Is alles waar wat je ziet? Welke foto's deel je en welke liever niet? En wat is ‘grooming’ eigenlijk? Hoe ga je om met cyberpesten? En met ouders die niets begrijpen van hoe leuk het online is?

Over al deze onderwerpen schreef Marlies Slegers boeken. Zo schreef ze onder andere de serie I Love Liv en de boeken Onder mijn Huid en #Sweetsixteen. En nu komt Marlies naar jou toe om over die boeken te vertellen in een speciale workshop over mediawijsheid. Kom daarom op woensdag 13 november naar ’t Aad Raodhoes in Melick en stel Marlies al jouw vragen over sociale media. Natuurlijk mag je ook een selfie met haar maken voor op je Insta of een handtekening vragen. En wil je je ouders meenemen? Die zijn ook van harte welkom!

Heb je vragen over sociale media-apps op de smartphone of tablet? Neem je apparaat dan mee naar de workshop.

De workshop mediawijsheid met Marlies Slegers is geschikt voor kinderen van 10 t/m 12 jaar. Tickets kosten 2,00 euro (incl. consumptie) per kind en er is plek voor maximaal 25 kinderen. Ouders kunnen gratis deelnemen. Aanmelden kan via deze link.

Locatie: ‘t Aad Raodhoes in Melick, Dorpsstraat 43, 6074 GA in Melick.
Parkeren kan aan de andere zijde van het gebouw.
Datum: woensdag 13 november 2019
Tijd: van 15.00u tot 16.30u