De bibliotheek corona banner website 1

Vanwege een telefoonstoring is de bibliotheek vandaag bereikbaar op een alternatief telefoonnummer. U kunt ons bereiken op 06-28763029.

Nu de maatregelen rondom het Corona-virus versoepeld worden, gaan ook een aantal van de vrijwilligersbibliotheken in de gemeente Roerdalen weer open.

De bibliotheek is weer open! Maar helaas nog niet zoals u gewend bent. We hebben de nodige aanpassingen moeten doen om u veilig in ons gebouw te kunnen ontvangen. Lees onderstaande instructies voordat u naar de bibliotheek komt, zodat u weet wat u kunt verwachten.

Dit jaar moesten we ons Boekenweekevenement met Peter Buwalda helaas annuleren. Maar we gaan ervan uit dat we volgend jaar gewoon weer een schrijver kunnen uitnodigen in de Boekenweek. Welke schrijver dat gaat worden? Dat mag jij deze keer bepalen!

Wat een feestelijke week hebben we achter de rug! Woensdag stond de bibliotheek op zijn kop toen Maya met haar koffer de wereld rond reisde (in je hoofd kan alles!) en zondag hebben we in het Royal Theater genoten van de voorstelling van Tosca Menten met haar band en natuurlijk de enige echte Dummie de Mummie.

We hebben bij allebei de voorstellingen meegezongen, meegedanst en heel hard gelachen. Er zijn heel veel kinderen met hun papa’s, mama’s, opa’s, oma’s, broers en zussen komen kijken en wij vonden het superleuk dat jullie er allemaal waren!

Activiteiten

Abonnementen

Homepage agenda

BoekenTop5 - Juni

In en om het huis

digiTaalhuis

BoekenTop5 Net even anders

Online Bibliotheek

Homepage online bibliotheek