Bak jij de lekkerste, mooiste of origineelste taart van Roermond en omgeving? Wil jij jouw creatie laten proeven door Heel Holland Bakt-kandidaat Cas Wolters en patissier Frank Smeets? Geef je dan op voor Heel Roermond Bakt!

 

Meld je aan, bak je allerbeste taart en neem hem op zaterdag 9 november mee naar de bibliotheek. Je taart wordt dan geproefd en beoordeeld door onze jury: Cas Wolters, bekend van Heel Holland Bakt, en Frank Smeets, banketbakker van Banketbakkerij - Lunchroom in de Kroon. De maker van de beste taart wint een pakket met kookboeken van Plantage Boekhandel Roermond en een tegoedbon van Broekmans Patisserie. Plantage Boekhandel Roermond is ook aanwezig met een boekenstand waar je je collectie kook- en bakboeken naar hartenlust kunt uitbreiden. Wat een feest!

Aanmelden kan vanaf 14 oktober via deze link. Er is plek voor maximaal 16 deelnemers (8 kinderen en 8 volwassenen), dus wacht niet te lang met aanmelden! Er zijn geen voorrondes en er wordt geen selectie gemaakt, dus vol=vol. Deelname kost €5,00 voor leden van de Bibliotheek Bibliorura, niet-leden betalen €7,50. We beginnen om 13.00u met proeven, de winnaars worden rond 14.30u bekendgemaakt.

Workshop marsepein maken
De lekkerste en leukste marsepeinen decoraties maak je natuurlijk zelf. Wil je weten hoe? Geef je dan op voor de workshop marsepein maken op zaterdag 9 november. Frank Smeets en Cas Wolters laten je zien hoe je zelf marsepein maakt en hoe je er leuke decoraties van maakt. Je leert het beste door het zelf te doen, dus we gaan lekker met zijn allen aan de slag om te oefenen.

Deelname aan de workshop kost €5,00 voor leden van de Bibliotheek Bibliorura, niet-leden betalen €7,50 en deelnemers aan de bakwedstrijd mogen gratis meedoen. De workshop begint om 15.30u en duurt een uur. Koop hier je tickets voor de workshop marsepein maken.