De Kinderboekenweek is weer in aantocht en wij kunnen niet wachten tot het zover is! We hebben namelijk twee hele leuke voorstellingen voor jullie georganiseerd!

 

 

Maya zingt de wereld rond
Ga mee en ontdek dat alles mogelijk is met je fantasie! De wereld is rond en als je gewoon rechtdoor gaat, kom je vanzelf wel weer terug waar je begon. Gewoon je neus achterna, dan beleef je pas echt avonturen. De hele voorstelling tovert Maya uit haar magische koffer.

Al zingend tovert zij wolken weg, blaast met gemak bellen in een onderwaterwereld en telefoneert naar huis met een banaan in de jungle. In je hoofd kan alles!

Maya komt op woensdag 2 oktober naar de Bibliotheek Bibliorura en speelt dan twee keer de voorstelling. De eerste voorstelling is van 15.00 uur tot 15.45 uur en de tweede voorstelling is van 16.15 uur tot 17.00 uur. De voorstelling is geschikt voor kinderen van 3 t/m 7 jaar. De voorstelling is gratis, maar je moet wel even een plekje reserveren. Reserveer hier je plekje voor Maya zingt de wereld rond.  De voorstellingen van May zingt de wereld rond zijn helaas helemaal uitverkocht!

Dummie de Mummie
Dummie de Mummie komt naar Roermond! Hij neemt schrijfster Tosca Menten en de Yah Maashi Mon Band mee naar het Royal Theater in Roermond. De voorstelling is gebaseerd op het boek Dummie de Mummie en de schat van Sohorro. We gaan dus op reis naar Jamaica! De voorstelling zit vol grappen, grollen en liedjes. Laat je verrassen, luister en zing vooral mee!

Vanwege de grote belangstelling is er een extra voorstelling van Dummie de Mummie, Tosca Menten en de Yah Maashi Mon Band gepland! De extra voorstelling is op zondag 6 oktober in het Royal Theater in Roermond. De voorstelling begint om 14.00 uur en duurt ongeveer een uur. Na afloop van de voorstelling kun je boeken kopen bij de boekenstand van boekhuis De Kleine Tovenaar en je kunt je boek natuurlijk ook meteen door Tosca Menten laten signeren! De voorstelling is geschikt voor kinderen van 8 t/m 12 jaar. Je mag de voorstelling gratis bezoeken, maar je moet wel even een plekje reserveren. Reserveer hier je plekje voor Dummie de Mummie.