In je eentje met een boek op de bank is heerlijk. Maar wat als je boek uit is? Dan kom je natuurlijk naar onze leesclub om met andere boekenwurmen over het gelezen boek te praten!

 

De leesclub van de bibliotheek komt zes keer per jaar op woensdagavond bij elkaar om te praten over boeken. We lezen allemaal hetzelfde boek, waar we vervolgens tijdens de leesclubbijeenkomst over praten. Hierbij richten we ons vooral op de leeservaring en niet zozeer op een diepgravende literaire analyse.

Wat vond je van het boek? Kon je je inleven in de personages? Hoe heb jij het verhaal geïnterpreteerd? Wat heeft het boek bij jou losgemaakt?

We lezen boeken in verschillende genres, altijd in het Nederlands maar niet per se door Nederlandse auteurs geschreven. Er zit voor ieder wat wils tussen, maar laat je vooral ook verrassen door onverwacht leuke boeken en auteurs die je nog niet kende!

Het programma voor het komende seizoen ziet er als volgt uit:

 9 oktober 2019    Het rode adresboek - Sofia Lundberg 
 13 november 2019    De vlecht - Laetitia Colombani
 15 januari 2020  De horlogemaker van Londen - Natasha Pulley
 12 februari 2020  Je tweede leven begint als je begrijpt dat je er maar één hebt - Raphaelle Giordano
 11 maart 2020  Otmars zonen - Peter Buwalda
 15 april 2020  Momenten van geluk - Anne Ostby


Deelname aan de leesclub kost €40,00 voor 6 avonden inclusief een drankje. Je hoeft geen lid te zijn van de bibliotheek om deel te kunnen nemen aan de leesclub. Heb je zin om mee te doen of wil je nog extra informatie? Mail dan naar hueting@bibliorura.nl voor een toelichting en/of aanmeldformulier.