Bibliorura

Terwijl de winter in Nederland in volle gang is, zijn veel mensen al hun zomervakantie aan het plannen. Het bladeren door reisgidsen en het bekijken van foto’s van zonnige stranden brengt ons alvast een beetje in zomerse sferen. Die zomerse sfeer kunt u in de bibliotheek in februari niet alleen opdoen bij de reisgidsen, maar ook in de Gabriël Gorriszaal. Daar is namelijk de hele maand een expositie van Fotoclub Herten over Italië te zien.

Fotoclub Herten bestaat dit jaar 10 jaar en is een club van enthousiaste amateurfotografen die een keer in de twee weken bij elkaar komen om over foto’s en fotografie te praten. Regelmatig gaan ze er met zijn allen op uit om zelf foto’s te maken. Zo zijn ze in het zeer fotogenieke Italië op jacht gegaan naar de mooiste plaatjes. Onder andere Rome, de toren van Pisa en de Ponte Vecchio zijn vastgelegd op de gevoelige plaat en zijn in februari in de bibliotheek te bewonderen.

De expositie vindt plaats van 4 februari t/m 2 maart in de Gabriël Gorriszaal in de Bibliotheek Bibliorura en is gratis toegankelijk tijdens de openingstijden van de bibliotheek.

Rudie: ssoid=1si1819gdjec0sie847fo39i40&ssokey=joomla&catid=79&id=909&sid=c87795a2-5ad0-438f-a406-ee8415863ef6