Bibliorura

Op zondag 17 februari hebben we een heel bijzondere gast op bezoek in de bibliotheek. Toon Tellegen komt namelijk voordragen uit zijn eigen werk!

Toon Tellegen is dichter en auteur van zowel romans voor kinderen als voor volwassenen. Hij is vooral bekend van zijn dierenverhalen, waarin de belevenissen van mier, sprinkhaan, eekhoorn en vele andere dieren beschreven worden. Er zijn inmiddels twee verzamelbundels met dierenverhalen verschenen: Misschien wisten zij alles (1995) en Iedereen was er (2009).

Op zondagmiddag 17 februari van 14.00 uur tot 15.00 uur zal Toon Tellegen voordragen uit eigen werk in de Gabriël Gorriszaal van de Bibliotheek Bibliorura. De voordracht zal ingeleid worden door Annelies Goossens, die Toon Tellegen enkele vragen over zijn werk zal stellen. Er is ook ruimte voor vragen vanuit het publiek.

Toon Tellegen leest voor is gratis te bezoeken door klanten van de Bibliotheek Bibliorura, niet-leden betalen €5. Aanmelden kan via onderstaande button.

Datum: 17 februari 2017
Tijd: 14.00 uur tot 15.00 uur
Locatie: de Bibliotheek Bibliorura  
       

 

Toon Tellegen en het Wisselend Toonkwintet met Corrie van Binsbergen

Nadat Toon Tellegen heeft voorgelezen in de bibliotheek, gaat hij door naar de ECI Cultuurfabriek. Vanaf 16.00 is hij daar te zien met het Wisselend Toonkwintet met Corrie van Binsbergen in de theatervoorstelling ‘Ik wou’.

In ‘Ik wou’ brengt Toon Tellegen met korte poëtische teksten de krachtige kinderportretten van illustratrice Ingrid Godon tot leven. Hij brengt mijmeringen en uitspraken die de lezer raken, doen glimlachen en aanzetten tot nadenken. De voorstelling sloeg vorig seizoen al enorm aan, ook bij volwassenen, en was voor gitariste Corrie van Binsbergen een prachtige bron van muzikale inspiratie. Samen brengen schrijver en kwintet een bijzondere voorstelling vol muziek, beeldende kunst en literatuur die je meeneemt naar een andere wereld.

Tickets voor de theatervoorstelling kosten €18,50 en zijn verkrijgbaar via de website van de ECI.

Datum: 17 februari 2017
Tijd: 16.00 uur
Locatie: ECI Cultuurfabriek

 

Rudie: ssoid=em6kpeclfl5fipbgil2mn955k1&ssokey=joomla&catid=79&id=907&sid=d1d824f7-15bc-4797-aabd-24debfe2b1f4