Bibliorura

Het jaar 2018 is alweer afgesloten en bij de Bibliotheek Bibliorura kijken wij met een goed gevoel terug op het afgelopen jaar. We hebben weer veel boeken uitgeleend, leuke activiteiten georganiseerd en we zijn met een paar mooi projecten gestart. Onze boekStartcoaches zitten sinds een paar maanden op de consultatiebureaus en we hebben een Bibliotheek op School geopend op Niekée. Zonder onze leden en bezoekers en uw enthousiasme en leeshonger hadden wij dit allemaal niet kunnen bereiken. Wij bedanken u daarom voor een prachtig 2018!

Ook voor 2019 staat er alweer van alles op de planning. We starten in januari natuurlijk met de Nationale Voorleesdagen en de Maand van de Spiritualiteit. We hebben al een aantal mooie schrijversbezoeken gepland en we zijn volop in voorbereiding voor de Boekenweek en de uitreiking van de Halewijnprijs, de literatuurprijs van de stad Roermond. Wilt u niks missen van de activiteiten in de eerste maanden van 2019? Vraag dan in de bibliotheek naar de activiteitenagenda en schrijf alle data alvast in uw agenda.

Wij wensen u een gezond, gelukkig en liefdevol 2019 en we hopen er samen met u weer een prachtig bibliotheekjaar van te maken!

Namens alle medewerkers van Bibliorura
Jeanine Deckers, directeur

Rudie: ssoid=qvihgf1ju0tf0o9es6uhu38dk7&ssokey=joomla&catid=79&id=900&sid=4bc00003-26cb-4a45-831e-3adb9620b6a5