Bibliorura

Dit jaar staat de hele maand november in het teken van eten! Niet alleen vindt van 10 tot en met 18 november de Kookboekenweek plaats, ook Nederland Leest heeft dit jaar met eten te maken.

Nederland Leest heeft dit jaar als thema ‘voeding’. De hele maand november kunt u het gratis geschenkboek Je bent wat je leest ophalen in de bibliotheek. Dit jaar is het geschenkboek speciaal voor de bibliotheken geschreven. Het boek bestaat uit vijf hoofdstukken die elk door een andere auteur geschreven zijn.

Het boek begint met een hoofdstuk over koken, op geheel eigen wijze geschreven door Kok des vaderlands Pierre Wind. Een stukje culinaire geschiedenis wordt verzorgd door Charlotte Kleyn. Marion Pauw zorgt voor een spannend tussendoortje zoals alleen zij dat kan. Rosanne Hertzberger, bekend van haar boek Ode aan de E-nummers, is voor Je bent wat je leest in de voedselmarketing gedoken en culinair recensent Joël Broekaert schrijft over de impact van ons eten op het milieu.

Het geschenkboek Je bent wat je leest is vanaf 1 november gratis af te halen in de bibliotheek. Wees er snel bij want op=op.

Rudie: ssoid=apoef61jlte5egc8h3uo0nvrj3&ssokey=joomla&catid=79&id=882&sid=3b02f535-105e-4b63-8e31-6c003b9bf62c