Bibliorura

Lezen, spelen en zingen met je baby en dreumes is leuk, maar je kan het nog leuker en actiever maken. Hoe? Maak gebruik van babygebaren. Tijdens een gezellige gebarenworkshop leert u meer over het gebruik van babygebaren. U ziet en ervaart hoe makkelijk babygebaren te leren en toe te passen zijn in de communicatie met uw kind.

De workshop babygebaren wordt gegeven door Esther Sluijsmans, logopediste en babycoach bij Babycoaching Esther. Zij zal u laten kennismaken met babygebaren en ze zal laten zien hoe leuk en gemakkelijk babygebaren toegepast kunnen worden bij het voorlezen, spelen en zingen. U gaat oefenen met babygebaren en u zult ontdekken hoe interactief samen lezen, zingen en spelen kan zijn. Daarnaast leert u meer over babygebaren en de positieve effecten van het gebruik ervan op de spraak-taalontwikkeling van uw kindje.

De workshop babygebaren wordt gegeven op woensdag 28 november van 9.30 uur tot 10.15 uur bij Kindercentrum ’t Knienke in Melick. De workshop is geschikt voor kinderen van 6 maanden tot 2 jaar. De toegang is gratis (u hoeft geen lid te zijn van de bibliotheek) en er is plek voor 9 dreumesen met hun ouders/verzorgers. Aanmelden kan via onderstaande button.

 

Rudie: ssoid=f6cod6n5j1bntke34o44maqns3&ssokey=joomla&catid=79&id=878&sid=5e8e8bdd-9d10-4bf9-b7fe-a2afbd77e62f