Bibliorura

Gaat u met de auto op vakantie deze zomer? Neem dan eens een luisterboek mee voor onderweg. Terwijl u naar uw vakantiebestemming rijdt, worden de mooiste verhalen aan u voorgelezen. Ook voor de kinderen op de achterbank zijn luisterboeken voor onderweg erg leuk (of voor in het vliegtuig, op de boot, in de trein of gewoon in de achtertuin).

Bij de bibliotheek leent u de leukste luisterboeken voor kinderen. Zo zijn bijvoorbeeld de verhalen uit het Muizenhuis en de verhalen van de Boze Heks als luisterboek te lenen. Op het Grote Luisterboek voor kinderen van rond de 7 jaar oud worden verhalen over Stijn de uitvinder, Dolfje Weerwolfje, Mees Kees en andere helden voorgelezen (er is ook een Groot Luisterboek voor kinderen van 5 en 6 jaar) en Klieder, kladder, klodder is een luisterboek vol smeerkezen en poetsenbakkers.

VakantieLuisteren
U kunt natuurlijk ook luisterboeken lenen via de LuisterBieb. Speciaal voor de vakantie zijn er 5 titels aan de LuisterBieb toegevoegd die voor iedereen te luisteren zijn, ook voor mensen die geen lid zijn van de bibliotheek. Deze 5 titels kunt u van 1 juli tot en met 31 augustus lenen via de LuisterBieb. Heeft u de LuisterBieb-app nog niet? U kunt deze gratis downloaden via Google Play of de App Store.

Rudie: ssoid=1n3bistq1o55adpjo1hnqcvne5&ssokey=joomla&catid=79&id=842&sid=a634068d-3585-40c9-b5d1-2b570eb6726c