Bibliorura

EEN SPANNEND BEGIN IS HET HALVE WERK!
Van 6 t/m 24 juni is het weer tijd voor de Spannende Boekenweken. De Bibliotheek Bibliorura leidt deze periode in met een bijzondere schrijfwedstrijd en workshop! Houdt u van schrijven of leest u graag spannende boeken en wilt u zelf ook eens een poging wagen om een spannend verhaal te schrijven? Dan is dit het moment om u in te schrijven voor de workshop ‘Een spannend begin is het halve werk!’

Schrijfcoach, thrillerschrijfster en eigenaar van writers:community Joyce Spijker geeft u in een interactieve workshop tips en trucs om een verhaal spannend te maken. Ze helpt u met het vormgeven van de inleiding van uw verhaal en laat u de geheimen zien van een goede cliffhanger. Oftewel: alles wat u nodig heeft om meer spanning te brengen in uw verhaal en mee te doen aan de schrijfwedstrijd.

Schrijfworkshops 15 en 16 mei
De workshop ‘Een spannend begin is het halve werk’ wordt twee keer gegeven:

15 mei van 19.00u tot 21.00u in de bibliotheek in Roermond
16 mei van 19.00u tot 21.00u in ’t Aad Raodhoes in Melick

Deelname is gratis voor leden van de Bibliotheek Bibliorura en kost €5,- voor niet-leden. Let op: er zijn max. 20 plekken per workshop en VOL = VOL. Wilt u deelnemen? U kunt zich tot 14 mei aanmelden via de buttons onderaan deze pagina.

Schrijfwedstrijd
Wilt u kans maken op een spannend boekenpakket van Plantage Boekhandel Roermond, een publicatie in VIA Limburg en een abonnement voor 3 maanden op de writers:community? Doe dan mee aan de spannende schrijfwedstrijd! Houd bij het schrijven van uw verhaal rekening met de volgende regels:

• Het verhaal mag uit maximaal 1000 woorden bestaan.
• Het verhaal moet afsluiten met een cliffhanger. Het mag een volledig verhaal zijn of een spannend begin.
• Uw bijdrage mag niet eerder elders gepubliceerd zijn.

Lever uw verhaal voor 25 mei 2018 in via info@bibliorura.nl o.v.v. ‘verhalenwedstrijd’. De winnaar wordt bekendgemaakt aan het begin van de Spannende Boekenweken, op 6 juni 2018.

Over de uitslag van de schrijfwedstrijd kan niet worden gecorrespondeerd.

Aanmelden voor 15 mei in Roermond is helaas niet meer mogelijk 

Aanmelden voor 16 mei in Melick is helaas niet meer mogelijk  

 

Rudie: ssoid=koag8kuo6pnsa1ti3klshbn640&ssokey=joomla&catid=79&id=812&sid=620609bf-2dbe-4f14-bbaf-38a671eab3c1