We starten het nieuwe jaar met een bijzondere expositie. In januari kun je in de Gabriël Gorriszaal genieten van een serie sprookjesachtige pentekeningen van kunstenaar Sandra Hendrix. 

Sandra Hendrix is geboren en getogen in Heerlen. Zij heeft een lerarenopleiding aan de PABO gevolgd en studeert momenteel aan de kunstacademie van Maasmechelen in België.

Voordat Sandra naar de kunstacademie ging was zij al actief als beeldend kunstenaar. Ze werkt met verschillende technieken en materialen en maakt met name gebruik van acrylverf en pentekenen.

In de expositie ‘Verrijk je verhaal’ toont Sandra een selectie van haar mooiste pentekeningen. Sandra werkt het liefst door spontaan en vrij te associëren en de pentekeningen zijn dan ook een weerspiegeling van haar rijke fantasiewereld. Ze nodigt bezoekers van de expositie graag uit om hun eigen creativiteit te ontdekken en zo dichter bij hun eigen verhaal te komen.

De expositie ‘Verrijk je verhaal’ van Sandra Hendrix is van 31 december 2019 t/m 30 januari 2020 gratis te bezichtigen in de Gabriël Gorriszaal van de Bibliotheek Bibliorura.