Het einde van 2019 is in zicht, hoog tijd voor ons om na te gaan denken over leuke activiteiten voor 2020. Voor de eerste maanden van het nieuwe jaar hebben we al het een en ander op de agenda staan. Wil je niks missen? Houd dan een plekje vrij in je agenda voor deze activiteiten:

Eind januari vinden traditiegetrouw de Nationale Voorleesdagen plaats. Ook dit jaar organiseert de bibliotheek weer het voorleesontbijt. Op zaterdag 25 januari kun je in de bibliotheek terecht een voorleesontbijt én een voorleeslunch en op zaterdag 1 februari ben je welkom bij het Venhof in Herkenbosch.

Maart staat in het teken van de Boekenweek. Op vrijdagavond 13 maart vieren we de Boekenweek in het Royal Theater met niemand minder dan Peter Buwalda! Na zijn succesroman Bonita Avenue (2012) bleef het even stil rondom Buwalda, maar begin dit jaar kwam hij met Otmars zonen helemaal terug. Het boek won dit jaar al de BookSpot Literatuur Lezersprijs en is genomineerd voor de NS Publieksprijs.

Houd voor meer informatie over aanvangstijden, kosten en aanmelden voor deze en andere evenementen onze website, nieuwsbrief en social media in de gaten.