Op vrijdagavond 13 maart vieren we de Boekenweek in het Royal Theater met niemand minder dan Peter Buwalda! Na zijn succesroman Bonita Avenue (2012) bleef het even stil rondom Buwalda, maar vorig jaar kwam hij met Otmars zonen helemaal terug.

Tijdens de Geluksweek Roerdalen organiseert de bibliotheek een beestachtig leuke voorleesactiviteit voor kinderen van 3 t/m 7 jaar.

Op 1 maart 2020 is het 75 jaar geleden dat voor Roermond de 2e Wereldoorlog tot een einde kwam. Te midden van de vele activiteiten die plaatsvinden om dit bijzondere moment te herdenken, willen wij u graag uitnodigen voor een bijzondere manier om dit te doen.

Op zondag 23, maandag 24 en dinsdag 25 februari is de bibliotheek gesloten wegens carnaval. Zaterdag 22 februari zijn we gewoon geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur. We wensen iedereen heel veel plezier met carnaval!

In het jaarverslag van de Bibliotheek Bibliorura kunt u lezen wat er in 2017 zoal is gebeurd bij de bibliotheek. In 2017 vierde de Bibliotheek Bibliorura haar 100e verjaardag. Het was dus een heel bijzonder jaar voor ons!

We kunnen u in het jaarverslag niet alles vertellen wat we hebben gedaan, want dan zou het veel te lang worden. We hebben een selectie gemaakt uit alle activiteiten die we georganiseerd hebben, zodat u een idee heeft van wat we voor de inwoners van Roermond en Roerdalen doen. Op deze manier leggen wij verantwoordelijkheid af over wat we doen met de subsidie die we van de gemeenten krijgen.

Via deze link kunt u het jaarverslag lezen.

Activiteiten

Abonnementen

Homepage agenda

BoekenTop5 - Februari

BoekenTop5 Net even anders

digiTaalhuis

BoekenTop5 Net even anders

Online Bibliotheek

Homepage online bibliotheek