BoekStartcoach op het consultatiebureau

BoekStartcoaches Loes en Anita zijn in Roermond en Roerdalen regelmatig op de consultatiebureaus aanwezig en kunnen u alles vertellen over de taalontwikkeling van uw kindje en het belang van voorlezen. Heeft u vragen? Dan kunt u ze natuurlijk ook zelf aanspreken. Loes en Anita hebben op het consultatiebureau een speciaal ingerichte leeshoek en een collectie baby- en peuterboekjes.

De BoekStartcoaches helpen met het vergroten van (voor)leesplezier van u en uw kindje. Voorlezen is namelijk niet alleen heel gezellig en goed voor het contact tussen jullie, het is ook onmisbaar voor de ontwikkeling van de taalvaardigheid van kinderen. Al vanaf 3 maanden hebben kinderen er profijt van als ze voorgelezen worden. Kinderen die al jong veel worden voorgelezen, zijn later beter in taal en hebben meer succes op school dan kinderen die niet of weinig zijn voorgelezen.

Waar en wanneer
Loes en Anita zijn gedurende de week op de consultatiebureaus in Roermond en Roerdalen aanwezig. Heeft u de BoekStartcoach gemist? U kunt altijd een afspraak maken om bij ze langs te komen in de bibliotheek. U kunt hiervoor contact opnemen met de BoekStartcoaches via het contactformulier of telefonisch via 0475 519000.