Workshop 'Vergroot je charisma' door Petra Stienen

Van 22 oktober 2020 20:00 tot 22:00

Charisma heb je, of je hebt het niet. Toch?


Niets is minder waar, je kunt je charisma namelijk ontwikkelen en versterken. Dat ontdek je in de workshop ‘Vergroot je charisma’ van Petra Stienen. Wil jij op je werk, op school of in je privéleven meer aandacht voor jouw verhaal? Meld je dan aan voor deze workshop en leer hoe je met plezier, overtuigingskracht en zelfvertrouwen kunt communiceren.

Petra Stienen werd geboren in Roermond en werkte na haar studie jarenlang als diplomaat in de Arabische wereld voor onder meer de Nederlandse ambassades in Caïro en Damascus. Naast haar werk als senator in de Eerste Kamer werkt Petra Stienen nu als zelfstandig adviseur, coach en gespreksleider. Ze helpt haar cliënten om de kracht van hun professionele en persoonlijke verhalen charismatischer in te zetten. Onlangs verscheen het boek Vergroot je charisma & krijg meer aandacht voor je verhaal, dat zij samen met Maximiliaan Winkelhuis schreef. Andere bekende boeken van Petra Stienen zijn Dromen van een Arabische lente (2008), Het andere Arabische geluid (2012) en Terug naar de Donderberg (2015).

Tijdens de workshop leert Petra Stienen je de theorie achter het boek ‘Vergroot je charisma’ en daarna ga je met praktische oefeningen aan de slag om te leren hoe je meer autoriteit en charisma uitstraalt. En wil je na de workshop verder oefenen met wat je geleerd hebt? Plantage Boekhandel Roermond is er deze avond ook bij, zodat je met een gesigneerd boek van Petra Stienen naar huis kunt gaan.

Deelname aan de workshop kost €5,00 voor leden van de Bibliotheek Bibliorura, overige deelnemers betalen €7,50. Meld je hier aan voor de workshop.