Boekentop 5 hartverwarmende verhalen

Vier wandelaars & een Siciliaan – Marion Pauw

Vier vrouwen schrijven zich in voor een wandelvakantie in Italië. Onder leiding van de Italiaanse gids Vincenzo lopen ze door het ruige landschap van Sicilië. Het wordt een tocht die hun levens voorgoed zal veranderen. Naar een idee van Elle van Rijn.

Lessen in chemie – Bonnie Garmus

Het leven is niet makkelijk voor een vrouwelijke scheikundige in de jaren vijftig. Gelukkig is de briljante Elizabeth niet voor één gat te vangen. Volgens veel mensen de grappigste, slimste en origineelste roman van het afgelopen jaar!

Veel liefs – Beth O’Leary

Tiffy, onverwacht vrijgezel, heeft snel een flat nodig. Leon, werkt nachtdiensten, heeft geld nodig voor een advocaat. De oplossing: ze delen Leons flat. Ze houden zich aan de huisregels, komen elkaar nooit tegen, en deze situatie bevalt hen prima.

De kleuren van de liefde – Cristina Caboni

Stella ziet de wereld in kleur. Elke kleur heeft een gevoel en een betekenis. Maar nu voelt ze zich verloren, en zelfs haar kleuren kunnen haar niet helpen. Totdat ze een koffer vol tekeningen vindt in het huis van haar oudtante en haar gevoel plotseling weer terugkeert. Ze weet dat ze moet uitzoeken wie de tekeningen heeft gemaakt, en stuit daarbij op een indrukwekkend familiegeheim.

Ook dat nog – Anya Niewierra

In deze vrolijke dagboekroman over een gescheiden moeder in haar ‘tweede leven’, een millennial in een identiteitscrisis en een hippieoma in een bejaardenoord, leven we mee in het jaar waarin alles verandert.

FebruariBoekenTop5 februari 2023 Hartverwarmend

JanuariBoekenTop5 januari 2023 Nationale Voorleesdagen

DecemberBoekenTop5 december 2022 feestdagen

NovemberBoekenTop5 november 2022 De favorieten van Merel

OktoberBoekenTop5 oktober 2022 Geillustreerde kinderboeken

SeptemberBoekenTop5