In de BoekenTop5 van december doen we het een beetje anders. We hebben namelijk geen boeken voor je uitgezocht, maar tijdschriften! De decemberuitgaven van veel tijdschriften staan helemaal in het teken van de feestdagen. Ideaal dus om inspiratie op te doen!

Seasons
In Seasons draait alles om het optimale halen uit elk seizoen. Van binnenkijken in huizen tot doe-het-zelf-ideeën en van koken tot reizen. In het decembernummer van dit jaar vind je recepten voor een volledig vegetarisch kerstmenu, ideeën om de kerstboom eens anders te versieren en tips om kerstgeur in je huis te brengen.

Delicious
Inspiratie opdoen voor het kerstdiner doe je met Delicious. In dit decembernummer vind je maar liefst 68 feestelijke recepten voor op de kersttafel. Wil je dat het voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht perfect bij elkaar passen? Delicious heeft voor elke wens een volledig kerstmenu samengesteld. Hoe makkelijk wil je het hebben? Het tijdschrift is prachtig vormgegeven met foto’s waarvan het water je in de mond loopt.

vtwonen
Met het decembernummer van vtwonen verander je je huis van boven tot onder in een waar kerstparadijs. Je krijgt een inkijkje in huizen vol feestsfeer, leest tips over hoe je je huis in een magische kerstsfeer hult en je leert hoe je kersthangers, een stoelombouw en nog veel meer maakt.

Ariadne at home
Is de landelijke woonstijl helemaal jouw ding en staat je huis vol brocante? Dan is Ariadne at home jouw tijdschrift voor de feestdagen. Met leuke doe-het-zelfprojecten, inspiratie van andere huizen en shoptips. Alles om jouw huis een knus kerstparadijs te maken.

LandIdee
Met de kerstspecial van LandIdee heb je alles in één tijdschrift. Recepten voor een compleet kerstmenu (met hele lekkere toetjes), hulp bij het kiezen van de juiste (duurzame) kerstboom, decoratietips en een mooie winterwandeling over de Drentse hei. Voor alles wat met de feestdagen te maken heeft, zit je goed bij LandIdee.

De decembernummers van 2020 van de genoemde tijdschriften zijn nog niet te lenen, maar liggen wel al klaar in de bibliotheek om gelezen te worden. De decemberuitgaven van vorig jaar zijn wel uitleenbaar.

Maartimages/rmd/21/BoekenTop5_De_favorieten_van_Jamie

FebruariBoekenTop5 Feelgood van Nederlandse bodem

JanuariBoekenTop5 Tips van literatuurconsulent Maaike

DecemberTijdschriften voor de feestdagen

November Spellen en puzzels

Oktober En toen