Hoe kan ik materialen reserveren?

Antwoord:

Zoek een titel op via auteursnaam, titel, onderwerp of anderszins in de catalogus. Bij de beschrijving van de gevonden titel klikt u op de oranje knop "Reserveer".
Toets uw gebruikersnaam* en wachtwoord** in.
De kosten voor de reservering kunnen achteraf in de bibliotheek betaald worden.
Reserveringen bij de Bibliotheek Bibliorura kosten € 0,50 per titel.


*Gebruikersnaam: dit kan uw bibliotheekpasnummer zijn, dat links boven het barcodelabel op uw pasje staat. U kunt ook zelf een gebruikersnaam instellen; deze is minimaal 4 en maximaal 80 tekens. In de naam mogen hoofdletters, kleine letters of cijfers worden gebruikt, aan elkaar geschreven. Daarnaast zijn de volgende tekens toegestaan: _ (laag streepje), - (koppelteken), @ en .(punt). En ook al heeft u een gebruikersnaam ingesteld, u kunt altijd uw pasnummer gebruiken om aan te melden.

**Wachtwoord : dit is een door uzelf gekozen code. Deze code moet door u ingesteld worden ter vervanging van de standaardcode, die u bij het aanvragen van uw lidmaatschap van de bibliotheek kreeg. Het wachtwoord moet bestaan uit 6 of meer tekens. Er mogen hoofdletters, kleine letters, cijfers of andere tekens (behalve een # of een &) worden gebruikt, aan elkaar geschreven.